Cartesius – Track fase 2 in verhuur

De appartementen van fase 2 (tevens laatste fase) Cartesius Track zijn in verhuur gegaan. Het betreffen de gebouwen 3rd, 4th en 5th Track. Fase 2 heeft 92 prachtige huurappartementen, bestaande uit 91 middenhuur appartementen en 1 vrije sector appartement. Er zijn meerdere types zoals 2- & 3 kamerappartementen met diverse oppervlaktes van 50 tot 97 m2. Naar verwachting worden de duurzame appartementen in november 2023 opgeleverd.

Vanaf nu is het mogelijk om je in te schrijven voor een van deze woningen. Zoek je ideale woningen met de digitale woningzoeker en kies je droomappartement uit!

Op de website vind je alle informatie over onder meer de verschillende huurappartementen via de woningzoeker, de voorwaarden, het verhuurproces en de verwachte oplevering. Inschrijven is mogelijk tot en met 17 augustus a.s.