Zie Cartesius opbloeien

Goed om te weten: dit is een gebied in ontwikkeling. Track en Solo worden echt de eerste gebouwen in dit gebied. Het is een plek waar straks van alles komt. Maar het is er nu nog niet. Scoor jij hier een appartement dan ben je dus een echte pionier. En in de ontwikkelingen nemen wij de wensen en behoeftes van de bewoners mee. Want het draait om jullie. No worries, wij zorgen dat het leefbaar is. En in de toekomst is dit het beste plekje van Utrecht. En het leuke is:  jij hebt het zien opbloeien.

Hop naar de winkel

Met de fiets zit je in no time in Utrecht Centrum. Hier shop je bij onder andere bij H&M, Mango of ICI Paris XL. Je latte macchiato scoor je bij Doppio Espresso en als je trek hebt in pizza of sushi zit je ook goed. Je dagelijkse boodschappen doe je bij de Albert Heijn aan de Amsterdamsestraatweg. Dat is 3 minuten fietsen. En in Cartesius zelf is ook volop ruimte voor commerciële doeleinden. Dus over een tijdje heb je alles letterlijk om de hoek.

Lekker bereikbaar

De A2 en station Zuilen zijn vlakbij. Dus of je nu de auto of het OV pakt, jij gaat zo naar je bestemming. Op dit moment zijn er zijn al elektrische deelauto’s en in Solo is er een gemeenschappelijke ruimte voor je (elektrische) fiets. Er komt een fietstunnel onder het spoor door en in Cartesius hebben fietsers en voetgangers voorrang in de groene zone. 

Gebiedsontwikkeling Cartesius

De gebiedsontwikkeling van Cartesius bestaat uit verschillende fases. In fase 1 worden de appartementgebouwen Solo en Track ontwikkeld door Keystone Vastgoed. Fase 2-6, met 2510 woningen, wordt ontwikkeld door Ballast Nedam Development en MRP. Samen met de eerste fase van 322 woningen wordt een wijk ontwikkeld met in totaal 2840 woningen, twee parken, een basisschool, sporthal, supermarkt met biologische producten, horeca en diverse culturele en sportvoorzieningen. De wijk wordt autoluw, met veel ruimte voor wandelaars en fietsers en slimme mobiliteitsoplossingen.

Track en Solo zijn de eerste appartementencomplexen die in dit grootschalige plangebied worden ontwikkeld. Je bent dus een echte pionier van dit prachtige plan en zal dus wel enkele hinder van bouwactiviteiten gaan ondervinden.

Het gebouw heeft een gezamenlijke fietsenstalling en in de wijk kun je gebruik maken van deelauto’s. Bewoners komen niet in aanmerking voor een parkeervergunning, in de openbare ruimte zijn geen vrije parkeerplaatsen beschikbaar enkel dan parkeerplaatsen voor gehandicapten en deelauto’s. Toewijzing van beschikbare parkeerplaatsen in Track gebeurt op een later moment. Bij deze toewijzing is de gemeente niet betrokken.

Voor meer informatie over het totale project; www.cartesius-utrecht.nl