Solo

Solo is met zijn 6 verdiepingen en fraaie ronde vormen op de hoeken een echte eyecatcher binnen het woningaanbod van Cartesius. Via de prachtige en ruime entree heb je toegang tot het iconische woningcomplex. In het centrum van het gebouw wordt een gemeenschappelijke en gezellige binnentuin gecreëerd. De woonoppervlaktes in Solo variëren van 74 tot 110 m2.

Binnen Cartesius is er veel aandacht voor gezondheid, bewegen, innovatieve energieoplossingen, gezonde voeding en duurzame (deel-)mobiliteit. Het gebouw Solo bijt het spits af en zal als eerste binnen dit gebied worden opgeleverd.

80 appartementen

Nabij centrum Utrecht

Duurzaam en groen

Middenhuur v.a.€ 927,- vrije sector v.a.€ 1.400,-

Prognose oplevering februari 2023

Solo is voorzien van pv-panelen

Woonkamer type A - Atelierwoning

Atelierwoningen

Op de begane grond bevinden zich aan een zijde (de westgevel) commerciële ruimtes. Aan de andere zijde (de oostgevel) zijn er 2 typen atelierwoningen (A en H2/H3). Deze woningen hebben als kenmerk hoge plafonds (4,15 m) en een trap naar woonkamer of atelierruimte. Nog een groot voordeel van de atelierwoningen:  er is niet alleen een separate ingang voor privé-bezoek, maar ook een aparte toegang vanaf de gevel voor eventuele zakelijke bezoeken.

De appartementen zijn bestemd voor kandidaten die actief zijn in de culturele of kunstsector. Dit betekent dat je bedrijfsmatig actief moet zijn in het appartement en dus een atelier of bedrijf aan huis houdt.

Gevarieerd woningaanbod

Verder heeft Solo diverse drie- en vierkamerwoningen. Binnen het woonprogramma is er veel variatie: vrije sector, middenhuur en friendswoningen. Of je nou met je partner, kinderen of vriend(in) wilt wonen, jij bepaalt de samenstelling. Uniek zijn de friendswoningen die je kunt delen met wie jij wilt; de woonkamer en keuken worden gedeeld, maar biedt toch voldoende privacy met een eigen slaapkamer en badkamer. Uiteraard kan dit appartement ook gedeeld worden met je gezin.

Gezond en groen

Nog zo’n heerlijk voordeel; elk appartement heeft zijn eigen buitenruimte èn inpandige berging. In Cartesius is het motto ‘healthy en groen’ dus is er veel ruimte voor gezonde activiteiten. In de buurt zijn er veel mogelijkheden om lekker hard te lopen, te fietsen of andere sporten te beoefenen. Maar ook voor een ontspannen wandeling is alle ruimte. Je fiets kun je stallen in de gemeenschappelijke fietsenberging in het souterrain. En met die fiets zit je binnen no time in het historische centrum van Utrecht.

Na de oplevering van Track kun jij gebruik maken van 6 deelauto’s. Er is geen sprake van een eigen parkeerplaats in gebouw Solo en kun je ook geen aanspraak maken op een parkeervergunning. Er worden onder het nog te realiseren gebouw Track elf parkeerplaatsen tegen betaling beschikbaar gesteld aan de huurders van Solo echter zullen deze pas na oplevering (Q4 2023) in gebruik kunnen worden genomen. In de openbare ruimte is geen mogelijkheid om te parkeren.