Nu in verhuur!

2nd Track

Het appartementengebouw 2nd Track is nu samen met 1st Track en 6th Track in verhuur. Het gebouw is gelegen langs het spoor en grenst tevens aan de andere zijde aan de groene binnentuin waar je kunt relaxen, sporten of gewoon een heerlijke wandeling kunt maken. Het rechthoekige gebouw van 2nd Track is met 69 huurappartementen het grootste gebouw van Track en bestaat uit twee architectonische bouwdelen en 5 woonlagen.

Een deel heeft diverse topappartementen met een terras over de volle breedte van de woning. Elk appartement heeft een eigen buitenruimte; balkon of terras. Deze buitenruimte is vanaf de woonkamer te bereiken. De zonoriëntatie verschilt en is afhankelijk van de ligging van het appartement.

BrochurePrijslijst

69 appartementen

Nabij centrum Utrecht

Duurzaam en groen

Prognose oplevering november 2023

Prijzen van € 850,57 tot € 1.590,00 pm

Middenhuur en vrije sector

Nabij groene binnentuin

De woonoppervlakte van de appartementen in 2nd Track varieert van ca 53 m2 tot 107 m2. In de 2- en 3 kamerappartementen is het prettig, sfeervol en luxueus wonen mede door een keuken en badkamer van hoogwaardige kwaliteit. De badkamer is voorzien van een (grote) wastafel, ligbad en/of inloopdouche. Ondanks de verschillende uitstraling van de woonblokken in Track hebben alle woningen één ding gemeen: een op hoog niveau afgewerkte keuken en badkamer.

Alle woningen hebben een inpandige berging, ideaal voor de wasmachine en droger. Ook heel prettig zijn de kelders om bijvoorbeeld je fiets te stallen. Het parkeerniveau is via lift of trap te bereiken via de gebouwen 1st Track, 2nd Track and 3rd Track. De inrit (speedgate) voor de auto’s bevindt zich tussen 1st Track en 2nd Track.

Hoewel de 6 gebouwen ieder hun eigen verschijning en architectuur hebben, vormen ze toch samen één familie.

Bekijk het huuraanbod van 2nd Track