3rd Track (verhuurd)

Elk gebouw binnen Track heeft een eigen uitstraling. Opvallend aan 3rd zijn de hoge glazen ramen, waardoor er veel lichtinval is. Het rechthoekige gebouw met witte gevel en fraaie ronde hoeken is gelegen langs het spoor. Het staat met haar centrale ligging midden in de natuur en toch in de stad, nabij het gezellige CAB.

Het woonblok van 3rd Track is verbonden aan de prachtige binnentuin en beschikt over 43 woningen en 5 woonlagen. Het zijn zowel hoek- als tussenliggende appartementen. Om ook echt optimaal te kunnen genieten van de groene omgeving, heeft elk appartement een eigen buitenruimte, waarvan een aantal woningen zijn voorzien van een terras. De zonoriëntatie varieert, afhankelijk van de ligging van het desbetreffende appartement. 

BrochurePrijslijst

43 appartementen

Nabij centrum Utrecht

Duurzaam en groen

Opgeleverd december 2023

Huurprijzen van € 808,06 tot € 1.126,90 pm excl. servicekosten

Middenhuur

Genoeg te kiezen

Ook de grootte van de woningen varieert: ca 50 m2 tot 80 m2. De nette en luxe uitstraling van de 2- en 3 kamerappartementen binnen 3rd Track komt mede door het hoge afwerkingsniveau. De keuken is netjes en strak uitgevoerd: moderne inbouwapparatuur en een zwart composiet werkblad. Daarnaast heeft ook elke woning een op hoog niveau afgewerkte badkamer voorzien van ligbad en/of inloopdouche. 

Alle woningen hebben een berging, ideaal voor de wasmachine en droger. Ook heel prettig is de parkeerkelder met meerdere gezamenlijke fietsenbergingen om bijvoorbeeld je fiets te stallen. Hoewel de 6 gebouwen ieder hun eigen verschijning en architectuur hebben, vormen ze toch samen één familie.

Geniet van de prachtige binnentuin

Het woonblok van 3rd Track is verbonden aan de prachtige binnentuin en beschikt over 43 woningen. Het zijn zowel hoek- als tussenliggende appartementen. Om ook echt optimaal te kunnen genieten van de groene omgeving, heeft elk appartement een buitenruimte. De zonoriëntatie varieert, afhankelijk van de ligging van het desbetreffende appartement.

 

Bekijk het huuraanbod van 3rd Track