4th Track (verhuurd)

Het gebouw ligt midden in de groene binnentuin waar je kunt relaxen, sporten of gewoon een heerlijke wandeling kunt maken. Het rechthoekige gebouw van 4th Track is met 30 huurappartementen een van de kleinere gebouwen en bestaat uit 5 woonlagen.

Elk appartement heeft een eigen buitenruimte. Een aantal appartementen op de begane grond heeft een terras. Deze buitenruimte is vanaf de woonkamer te bereiken. De zonoriëntatie verschilt en is afhankelijk van de ligging van het appartement.

BrochurePrijslijst

30 appartementen

Nabij centrum Utrecht

Duurzaam en groen

Opgeleverd december 2023

Huurprijzen van ca € 903,71 tot € 1.031,25 pm excl. servicekosten

Middenhuur

Nabij groene binnentuin

De woonoppervlakte van de appartementen in 4th Track varieert van ca 59 m2 tot 71 m2. In de 2 kamerappartementen is het prettig, sfeervol en luxueus wonen mede door een keuken en badkamer van hoogwaardige kwaliteit. De badkamer is voorzien van een (grote) wastafel of inloopdouche. Ondanks de verschillende uitstraling van de woonblokken in Track hebben alle woningen één ding gemeen: een op hoog niveau afgewerkte keuken en badkamer.

Alle woningen hebben een inpandige berging, ideaal voor de wasmachine en droger. Ook heel prettig is de parkeerkelder met meerdere gezamenlijke fietsenbergingen om bijvoorbeeld je fiets te stallen. Het parkeerniveau is via lift of trap te bereiken via de gebouwen 1st Track, 2nd Track and 3rd Track. De inrit (speedgate) voor de auto’s bevindt zich tussen 1st Track en 2nd Track.

In 4th Track is geen lift aanwezig. Wel kan men gebruikmaken van de lift in 3rd Track. Via de loopbruggen die de twee gebouwen verbinden, kunnen de verdiepingen in 4th Track bereikt worden.
De appartementen op de begane grond zijn wel bereikbaar via de centrale hal van 4th Track.
Voor toegang tot de fietsenstalling kan men gebruikmaken van de lift in 3rd Track.

Hoewel de 6 gebouwen ieder hun eigen verschijning en architectuur hebben, vormen ze toch samen één familie.

Bekijk het huuraanbod van 4th Track