Nu in verhuur!

6th Track

6th Track is momenteel samen met 1st Track en 2nd Track als eerste in verhuur. Het woonblok van 6th Track grenst aan de prachtige binnentuin en is vlak bij het CAB gelegen. Dit is wonen in de stad en midden in de natuur. In deze mooie eenheid vind je 24 appartementen en leef je iedere dag in een parkachtige, gezonde en groene omgeving.

Wat 6th Track bijzonder maakt is de speelse, groene gevel met verspringende ramen. Het woonblok van 6th Track bestaat uit 5 woonlagen met veelal 2-kamerappartementen, er is 1 appartement dat over 3 kamers beschikt. Alle typen woningen hebben een eigen heerlijke buitenruimte in de vorm van balkon of terras. Via de woonkamer is de buitenruimte te bereiken. De zonoriëntatie varieert, afhankelijk van de ligging van het desbetreffende appartement.

BrochurePrijslijst

24 appartementen

Nabij centrum Utrecht

Duurzaam en groen

Prognose oplevering november 2023

Middenhuur en vrije sector

Prijzen € 829,32 tot € 1.575,00 pm

Middenin het groen

De woonoppervlakte varieert tussen de 51,6 m2 en 58 m2 met uitzondering van 1 appartement van 95 m2. Ook bij de appartementen van 6th Track is het afwerkingsniveau van hoogwaardige kwaliteit. De keuken is zeer volledig met moderne inbouwapparatuur. Het 3-kamerappartement heeft een fantastisch kookeiland. Daarnaast heeft elke woning een op hoog niveau afgewerkte badkamer voorzien van wastafel en inloopdouche.

Alle woningen hebben een berging, ideaal voor de wasmachine en droger. Ook heel prettig zijn de kelders om bijvoorbeeld je fiets te stallen. De afgesloten fietsenstalling in de stallingsgarage is te bereiken via de centrale entree van 2nd Track. De inrit voor de auto’s bevindt zich tussen 1st Track en 2nd Track.

Hoewel de 6 gebouwen ieder hun eigen verschijning en architectuur hebben, vormen ze toch samen één familie.

Bekijk het huuraanbod van 6th Track